24 Apr

Ett välstädat hem är en ren njutning

Att damma, skura, dammsuga och putsa får våra hem att både se trevliga ut och vara hygieniska. När golven är skinande blanka, mattorna dammfria och bokhyllorna blänker, då är livet förvisso en fröjd. Men, handen på hjärtat, vägen dit är inte speciellt rolig. Ibland känns det som om man kan göra skojigare och viktigare saker än att släpa dammsugare och vifta med en dammtrasa. Idag är det inte speciellt dyrt med hemstädning. Tjänsten ger dessutom rätt till rotavdrag. Visst kostar det mer än att göra det själv, men den tid man kan spara genom att leja bort städningen är kanske ovärderlig. Det är dessutom ett praktiskt sätt att få vardagen att fungera och gå ihop för det moderna hushållet.

Tid är ju, som bekant, något av en bristvara i det moderna livet. Man måste inte bara jobba, ofta har man en bit att pendla till jobbet som också tar tid. Sen tillkommer ju allt annat. Man till exempel måste handla och sköta inköp. Man måste se till att inte bara man själv, utan även familjen har en fritid.

Dan Vidmar

Dygnet har ju bara 24 timmar. Man måste se till att få tiden att räcka. Då är det ju bra att man kan kapa lite tid här och där. Till exempel genom att slippa städa, som ju är en av de mer tidskrävande sysslorna som finns i ett hushåll. Så skapa mer fritid genom att befria din tid, låt ett hemstädningsföretag ta hand om hemmet.

Att tänka på

Du släpper trots allt in någon annan i ditt hem. Då är det viktigt att du väljer ett företag som du har förtroende för och som du kan lita på. De seriösa företagen är alla försäkrade och har utbildad personal som sköter jobbet snyggt. De är även kollektivanslutna, så du vet att de som städar får schyssta löner. De flesta företag erbjuder ofta en provstädning så att du får se vad de kan erbjuda.

Förutom Veckostädning kan du nyttja alla våra rut-tjänster inom ramen för ditt städabonnemang. Välj och vraka mellan allt från Trädgårdsarbete och Flyttstädning till Storstädning och Fönsterputs.

Det är också vanligt med att abonnera på hemstädning, där företaget du väljer kommer och städar inom överenskomna tider. Såna här abonnemang brukar även vara lätta att pausa för en tid om man åker på semester, eller kanske bara känner för att städa själv en tid.

Att ha det städat runt omkring sig ger bättre hälsa

Att slippa ha fullt med damm och smuts, vare sig på jobbet eller kontoret, eller att dagligen gå rundor bland en massa smuts och bakterier är inte hälsosamt, varken fysiskt eller psykiskt. Därför är det värt att anlita en städfirma. Du väljer själv antal dagar du vill ha dem, kanske en storstädning en gång i månaden? Eller unna dig lyxen att ha dem flera gånger per månad.

Du hittar enkelt olika städfirmor genom att söka efter det. Läs gärna även recensioner och begär prisuppgift, och välj sen den firma du tror passar dig själv bäst. Det är viktigt att du är trygg med vem du väljer. Medan du får egentid hjälper de dig att hålla ditt hem rent. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig här

För att det inte alltid är så kul att ta fram dammsugaren mitt i natten. Vi vill göra det enkelt för dig att tänka på annat. Låt ett proffs ta hand om städningen. Spara dammtussar, disk och tvätt till oss. Så att du hinner med allt annat.

Tala om vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla behov i din kundprofil som ligger till grund för Veckostädningen hos dig.

RentEnkelt

Business development, B2B sales, contract negotiation and customer relationship management, digital marketing, software and solution selling. Sales and marketing, product development, IT and telecom sectors.

https://www.ideasonline.nu/#contact
Om Du gillade vårt innehåll
kan du ansluta till vårt Nyhetsbrev
Skicka
Du kan när som helst avsluta din prenummeration
close-link