26 apr

Att komma hem till ett rent hem är något vi alla vill

När dygnets timmar inte räcker till, dammråttor under soffan, smuts bakom toan, det behövs dammas och skuras i skåpen. Att ta rum för rum men att aldrig hinna bli färdig kan vara så tråkigt. När man städar vill man att allt ska bli rent, men kanske finns inte tiden där.

Eller kanske vill du lägga din fria tid på något roligare. Då är det helt perfekt att anlita en pålitlig städfirma. Det kan ge så mycket, så kom hem från jobbet till ett rent, väldoftande hem. Inget damm under soffan, inga sopor som ska slängas.

Att komma hem från jobbet kan ibland kännas så tråkigt när man vet att man kommer hem till en ostädad lägenhet eller villa. Då har vi tur att det finns städfirmor som hjälper oss och gör rent.

Dan Vidmar

Vi hjälper till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan och plocka ihop barnens leksaker. Om du behöver boka om, sparas timmarna i din timbank och kan användas vid ett annat tillfälle. Dessutom har du alltid samma kontaktperson att vända dig till i stort som smått.

Hur kan vi hjälpa till?

En städfirma erbjuder massvis med olika saker, allt från städning i hemmet, efter en fest eller på ett kontor. Om du ska flytta är det skönt att bara kunna komma till ro på det nya stället utan att behöva tänka på flyttstädningen, och även det hjälper städfirman dig med. Säg vad som önskas så fixar de det.

Du kanske har ett smutsigt rum i din bostad som du inte orkar handskas med? Då räcker det att du bokar in städning för det rummet. När städfirman är hos dig behöver du inte vara hemma, de fixar allt själv. De som jobbar på städfirman är duktiga och noggranna på att göra sina jobb. Att ha en som verkligen kan städa så det blir så rent som du önskar, det är guld värt!

Förutom Veckostädning kan du nyttja alla våra rut-tjänster inom ramen för ditt städabonnemang. Välj och vraka mellan allt från Trädgårdsarbete och Flyttstädning till Storstädning och Fönsterputs.

Som kund hos oss ingår självklart våra svensktillverkade och miljömärkta städmedel – snälla för miljön och ditt hem. Så vill du ha ett tryggt och hållbart val med utbildad personal och schyssta villkor, då finns vi här för dig

Att ha det städat runt omkring sig ger bättre hälsa

Att slippa ha fullt med damm och smuts, vare sig på jobbet eller kontoret, eller att dagligen gå rundor bland en massa smuts och bakterier är inte hälsosamt, varken fysiskt eller psykiskt. Därför är det värt att anlita en städfirma. Du väljer själv antal dagar du vill ha dem, kanske en storstädning en gång i månaden? Eller unna dig lyxen att ha dem flera gånger per månad.

Du hittar enkelt olika städfirmor genom att söka efter det. Läs gärna även recensioner och begär prisuppgift, och välj sen den firma du tror passar dig själv bäst. Det är viktigt att du är trygg med vem du väljer. Medan du får egentid hjälper de dig att hålla ditt hem rent. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig här

För att det inte alltid är så kul att ta fram dammsugaren mitt i natten. Vi vill göra det enkelt för dig att tänka på annat. Låt ett proffs ta hand om städningen. Spara dammtussar, disk och tvätt till oss. Så att du hinner med allt annat.

Tala om vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla behov i din kundprofil som ligger till grund för Veckostädningen hos dig.

RentEnkelt

Business development, B2B sales, contract negotiation and customer relationship management, digital marketing, software and solution selling. Sales and marketing, product development, IT and telecom sectors.

https://www.ideasonline.nu/#contact
Om Du gillade vårt innehåll
kan du ansluta till vårt Nyhetsbrev
Skicka
Du kan när som helst avsluta din prenummeration
close-link