Kontorsstädning

Jag kan inte tänka, det är så rörigt här! Har du hört någon i personalen säga de här orden? Eller har du tänkt så här själv? I så fall verkar det som om du och din arbetsplats har behov av att få ordning och reda. Ett första steg mot arbetsro och trivsel på jobbet är att ha en bra kontorsstädning. Papperskorgar som töms, kaffekoppar som ställs in i diskmaskin och krukväxter som vattnas.

Genom att anlita företag som sköter er kontorsstädning kan ni avlasta den egna personalen och tjäna tid genom att era anställda kan fokusera mer på sina arbetsuppgifter.

Kontorsstäd handlar ofta om en lång rad små saker som vi vill ska fungera i vardagen, helst ska vi inte ens märka att det görs. Vi räknar förstås med att sköta sånt här själva i våra hem, men på jobbet vill personalen ägna sig åt sina arbetsuppgifter. Precis som det ska vara!

Genom att köpa städhjälp på kontoret slipper personalen lägga tid på att hålla upp ordningen runt omkring sig. Dessutom blir vi automatiskt på bra humör om vi får fokusera på det vi har betalt för istället för att stjäla tid från våra arbetsuppgifter till städning som vi inte har betalt för.

Projekt Information

  • Klient Chris Powell
  • Architect: Brian Longsdale
Om Du gillade vårt innehåll
kan du ansluta till vårt Nyhetsbrev
Skicka
Du kan när som helst avsluta din prenummeration
close-link