Vår ambition är att försöka göra saker bättre och anpassa oss efter vad kunder förväntar sig.

För att det inte alltid är så kul att ta fram dammsugaren mitt i natten. Vi vill göra det enkelt för dig att tänka på annat. Låt något av våra team ta hand om städningen.

Miljö & Hållbarhet

Vi arbetar långsiktigt och miljömedvetet med att bidra till och stärka vår planets fortsatta överlevnad

Välutbildad Personal

Vi ställer höga krav på vår personal men är också generösa med villkor, support och utbildningsresurser

Tidanpassade Tjänster

Våra tjänster ska vara enkla att förstå samt lättillgängliga för våra kunder och därmed ekonomiskt försvarbara.

Professionell Service

Vi ska erbjuda service i världsklass och vara marknadens bästa alternativ för det stora flertalet brukare

Vi vill göra det enkelt för dig att tänka på annat - Låt oss ordna med städningen!

Vi hjälper till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan och plocka ihop barnens leksaker. Om du behöver boka om, sparas timmarna i din timbank.

[Valfrihet]

Varför du ska välja oss

Vi hjälper till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan och plocka ihop barnens leksaker. Om du behöver boka om, sparas timmarna i din timbank och kan användas vid ett annat tillfälle. Dessutom har du alltid samma kontaktperson att vända dig till i stort som smått.

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med

Utbildad Personal

Alla våra anställda är utbildade. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador

Fantastiskt respons på mina synpunkter samt noga med uppföljning. Uppskattar verkligen deras tjänster. Seniorservicen, som jag abonnerar åt mina föräldrar, är jag särskilt nöjd med!

 • [ Danielle Kroon ]
 • Affärskonsult

Fantastiskt respons på mina synpunkter samt noga med uppföljning. Uppskattar verkligen deras tjänster. Seniorservicen, som jag abonnerar åt mina föräldrar, är jag särskilt nöjd med!

 • [ David Larsson ]
 • Designer
[Faq]

Relevanta Frågor & Svar!

Vi garanterar Dig mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt och okomplicerat för dig som kund!

Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte uppmanar vi våra kunder att höra av sig till sin områdeschef om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.

Om du inte är kund idag men vill starta veckostädning nu eller framåt så kontakta oss här för att boka in ett telefonbesök, digitalt besök eller hembesök.

När du valt att bli kund hos oss kvitterar vi ut nycklar. Dessa finns sen i gott förvar hos oss och används av Hemfridaren under städpasset hos dig.

Ja, det går bra! Vi noterar i din kundprofil att du har hund eller katt eller annat husdjur som rör sig fritt hemma hos dig så att din kontaktperson känner till det.

Vi hjälper dig gärna med tvätt och strykning i den mån vi hinner under dina städpass. Lägg till timmar när du startar genom att kontakta din områdeschef för att vara säker på att det hinns med.

[Nyheter]

Vårt Nyhetsflöde

Här finner du vettig information kring städning. Bland annat praktiska tips om effektiv städning i hemmet och på arbetet.

[Samarbeten]

Några av våra Klienter & Partners

Tala om vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla behov i din kundprofil som ligger till grund för ditt abonnemang hos oss.

[Kontakt]

Hör av dig!

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. Vi börjar vi alltid med ett kostnadsfritt möte för att anpassa städningen efter dina behov.

  [Information]

  Kontaktuppgifter

  Att ha ett abonnemang hos oss innebär att du får hemstädning med skräddarsydda lösningar till en fast månadskostnad. Alltid med kvalitetsgaranti.

  Telefon

  +46 40 450000

  Fax

  +46 40 450000

  Adress

  Fredsgatan 29
  212 12 | Malmö
  Om Du gillade vårt innehåll
  kan du ansluta till vårt Nyhetsbrev
  Skicka
  Du kan när som helst avsluta din prenummeration
  close-link