Flyttstädning

Många som flyttar gör detta utan att ta någon hjälp. Det är ett alternativ som har både för- och nackdelar. Den stora fördelen ligger i det rent ekonomiska. Oavsett hur man vrider och vänder på det så är det billigare att hyra en egen flyttbil, leja några vänner och ta hand om all packning och allt bärande själv. Likaså då det kommer till den obligatoriska flyttstädningen. Det kostar pengar att anlita en städfirma.

En annan fördel med att flytta på egen hand ligger i att man själv har ansvar, kontroll och att man därigenom också är mer noggrann. Man behandlar sitt bohag med stor försiktighet och man ser till att ingenting går sönder. Dessutom så gäller den egna hemförsäkringen också. Skulle någonting gå sönder så täcker hemförsäkringen kostnaderna – ofta med ett tak dock – och man är genom detta säker. Vill man ha extra trygghet så kan man också teckna en flyttförsäkring. Då finns ingen ersättningsbegränsning.

Nackdelarna med att flytta på egen hand är ganska givna. Det är jobbigt att genomföra en flytt. Väldigt många saker måste göras både före-, under och efter en flytt. Planeringen innan är ofta avgörande för hur det färdiga resultat blir och ju fler missar som sker, desto mindre tid får man på sig att klara av den flyttstädning som ska göras. Detta gör att många är beredda att betala för professionell flytthjälp. Något som inte ska göras utan att man först undersöker de alternativ som finns.

Projekt Information

  • Klient Miranda Hasting
  • Plats London
  • Projektyta 2018 m2
  • Färdigställt 2020
  • Projektvärde €25000
  • Architect: Alexander Duran
Om Du gillade vårt innehåll
kan du ansluta till vårt Nyhetsbrev
Skicka
Du kan när som helst avsluta din prenummeration
close-link